Вийшов 216-й номер Чернігівської обласної газети «Світ-інфо»

3 лютого вийшов із друку новий номер Чернігівської обласної газети «Світ-інфо», яку видає її засновник і редактор Петро Антоненко.

11 лютого газеті виповнюється вже 10 років. І це передсвятковий номер. Природно, надруковано список основних публікацій газети за всі роки, лише головних, бо всіх – тисячі. Названо деяких авторів газети, серед яких – Анатолій Гриценко, Володимир Огризко, Левко Лук’яненко, Віталій Корж, Віталій Шевченко, відомі чернігівські журналісти, історики (історія – одна з чільних тем газети).

Публікація «Які перспективи великої війни в Україні?» – це зважений аналіз фахівців Центру оборонних стратегій.

«Кордони Поділу» – газета завершує почате в попередніх номерах дослідження, як Росія, і за імперії, і за радянської влади, відібрала в України чималі наші етнічні території, з українським населенням.

Розвінчання тоталітарного комуністичного режиму СРСР – тема публікацій «Великий погром: як це було», а також інтерв`ю літературознавця Олександра Шугая про видатного письменника Івана Багряного.

В номері чергові публікації просвітницького проєкту «Батурин – Гетьманська столиця», також події в області, Україні і світі, літературно-мистецька панорама, гумор, у світі цікавого, корисні поради.

Газету можна придбати в Чернігівському культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (вул, Шевченка, 9).

Продовжується передплата на газету «Світ-інфо» на на 2022 рік, яку ведуть всі поштові відділення і листоноші області.

Новий номер – на сайті газети, або безпосередньо тут: СВІТ-ІНФО, № 216.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?